Over ons

Welkom!

Wat proberen we hier eigenlijk?
Tja, best veel eigenlijk, maar zonder veel pretenties.
We hopen dat dit de plek is waar een onderwerp als ‘politiek’ sexy kan zijn. Waar zware zaken ook met humor mag worden behandeld. Sommige zaken zijn niet simpel, maar complex. Dat betekent niet dat het niet leuk en waardevol kan zijn om er in te duiken. Je mening veranderen op basis van nieuwe inzichten is volgens ons het sterkste wat er is.
Overtuiging is sexy, maar twijfel gezond.

We willen dit meemaken. Gewoon doen. Samen aan werken. Hardop denken. Beginnen en van leren. Dit is de plek waar we jullie meenemen in onze interesses, succesjes, leer- (en misschien ook wel lijdens)wegen. Laten we het niet te zwaar maken en gewoon de kern benoemen:

Waan van de eeuw
is wat ons betreft een plek waar we onderzoeken of kleine trends grote gevolgen hebben of grote ergernissen nietszeggend blijken te zijn.
De brug tussen de waan van de dag en dat wat echt belangrijk blijkt en in de historie z’n plek heeft. En dat beschreven door ons; 2 nieuwsgierige onbenullen.

Pretentieloos als we zijn… is dit toch niets meer dan onze vrijplaats. Van Merijn, Michiel en jou. Wij schrijven en dat vinden we leuk. Als jij plezier beleefd aan onze verhalen dan is onze missie eigenlijk al geslaagd. Zoek je meer interactie, dan staan we daar zeker voor open.

Veel leesplezier!